Aankoop makelaar - Woonhuis-Taxatie.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Aankoop makelaar

Als aankopend makelaar verzorgen wij voor u graag de onderhandelingen over aankoopsom en voorwaarden. Dit bespaart u kopzorgen tijd en geld.

Wij verdienen ons zelf terug, door een objectieve en realistische kijk op zaken. Immers wij laten ons niet leiden door emoties. Dit heeft tot gevolg een lagere aankoopsom met realistische voorwaarden.

Wij voorkomen dat u overhaaste of verkeerde beslissing zult nemen.  Voor een persoonlijk en professionele begeleiding van bezichtiging tot sleuteloverdracht bij de notaris. Door erkende makelaars taxateurs uit uw regio.

       .


Via het internet kunt u zelf zoeken naar een passende woning. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat de werkzaamheden van een aankopend makelaar voor het grootste gedeelte pas aanvangt na het vinden van uw woning.

Immers hoe zit het met de bouwkundige staat van de woning ? Of veelal juridische zaken zoals kwalitatieve verplichtingen, erfpacht, erfdienstbaarheden enz. enz. Hoe is het geregeld met het bestemmingsplan in de omgeving en kadastraal onderzoek.
Deze vragen kunnen wij voor u beantwoorden. Daarnaast kunnen wij zorg dragen voor een erkend taxatie rapport en bouwkundige keuring.Hoeveel bedragen de kosten voor een succesvolle aankoop van uw woning.
De kosten voor aankoop begeleding bedragen 
€ 995,00 all incl. (voor woningen tot € 400.000,00)
Voor woningen in het hoger segment informeren wij u graag nader.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu